mega888

Lakossági tájékoztatás

Tisztelt Mendei Lakosok!

 

A mai napon megkezdtük a József Attila utca és a Bem József tér között, a Szent István út páros oldalán a csapadékvíz elvezető árok felújítását. Betonburkolatú árok fog létesülni, ami minden kapubeállót érint. Ezeket a kapubeállókat felszedjük és korszerűen vissza fogjuk állítani. Amikor erre sor kerül, akkor 24 órán keresztül ezeket a kapubeállókat nem lehet használni.

 

Ugyanez vonatkozik a Szent István útra merőleges bekötő utcák kereszteződésére (József Attila utca, Arany János utca, Csokonai utca, Rákóczi utca, Vörösmarty utca). 24 órán keresztül ezekben az utcákba autóval nem lehet be- és kihajtani. A pontos időpontról, a munka ütemét figyelembe véve 2-3 nappal a munka megkezdése előtt tájékoztatjuk az ott élő, érintett lakosainkat, részükre javasoljuk, hogy ezen időszak alatt a Szent István út páratlan oldalán parkoljanak.  

 

A munkálatok során kialakult kellemetlenségekért előre is elnézésüket kérem, de remélem, hogy a korszerű csapadékvíz elvezető árok megoldja a hirtelen lezúduló csapadék által okozott problémákat.

 

Kérem a Tisztelt Lakosság megértését és türelmét. Ha bármi kérdés felmerülne a munkavégzés során kérem hívjanak bizalommal a 06/30-989-8029 telefonszámon.

 

Mende, 2020. szeptember 16.

 

                                                   Köszönettel:

                                                                            Kaszanyi József sk.

                                                                                polgármester

 

 

Ügyfélkapu

Magyar Államkincstár

Hírös hulladékgazdálkodás

Közadatkereső

Tápiótérség csatorna

Friday the 29th. Mende Község Önkormányzata. Hostgator coupon - All rights reserved.